Et godt resultat

Vi vil være best. Derfor har vi lagt inn detaljer for å gjøre tannlegebesøket så godt som mulig. Tannklinikken vår har en beroligende effekt på våre pasienter. Det er vi stolte av. Lokalene og logistikken er skreddersydd for optimal hygiene, funksjonalitet og estetikk.

Utvalgte medarbeidere
ABA tannlegene er lidenskaplig interessert i faget vårt. Teamet består av dyktige almennpraktiserende tannleger, samt spesialister. Vi har også etablert en helt ny klinikk som spesialiserer seg utelukkende på behandlinger under narkose med eller uten kiurgi. Her har vi tilknyttet anestesioverlege og anestesisykepleier som er til stede under hele behandlingen. Vi var også den første klinikken i Norge som tilbyr behagelig og optimalisert behandling ved hjelp av 3D scanning.

Velkommen skal du være!
Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få en god opplevelse hos oss!

PRISLISTE er under oppdatering her på nettet. Ta kontakt med oss, så gir vi deg svar. For større behandlinger utarbeides individuell kostnadsoverslag.

PS: Alle tannlegene her på kontoret har direkte oppgjørsavtale* med HELFO. Det betyr at pasienten ikke trenger legge ut for den delen av regningen som staten dekker. * Gjelder alle typer behandling, unntatt regulering og hjelp mot snorking.

TEamet vårt


Einar Brage Thorsteinsson
Tannlege


Silje nordås-johansen
tannlege


Jenny helena gundersen
tannlege


Arne Christian revling
tannlege


sondre andreassen
tannpleier


VIVi dahl
resepsjonssekretær


jurate milasauskaite
tannlegesekretær


indre chemieliauske
tannlegesekretær


olga johansen
tannhelsesekretær


therese heimstad olsen
tannlegesekretær