Spesial kompetanse

I mer enn 25 år har vi hatt fornøyde pasienter som til dels har reist ganske langt for å bli behandlet hos oss. Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt. Vi tar imot henvisninger fra andre tannleger, diagnostiserer tannstillingen, tar røntgen digitalt, fotograferer og scanner 3D avtrykk av tennene. Hos oss slipper du avtrykksmasser og store tilpasnings økter.

Kjevekirurgi
Vi har spesialister innen kjevekirurgi og utfører fjerning av visdomstenner, rotamputasjon (fjerning av rotspiss når rotfylling ikke er vellykket), alle former for implantatbehandlinger og periodontalkirurgi (Peridontal = tannkjøtt).

Protetikk og proteser
Kroner og broer – oppretting av enkle til kompliserte bitt / kjeve forhold. Vi utfører alt innen protese-, krone- og broarbeid.

Sunnere tenner
Forskningsresultater viser at rett tannstilling gir mindre hull og tannkjøttsykdom.

Bitt og kjeveleddsbehandling
Tannpressing og gnissing kan føre til spenningshodepine, slitasje på tennene og anspenthet i kjeven. Dette kan ofte avhjelpes med bittskinner som du får spesialtilpasset hos oss. Vi stiller diagnose, forebygger og behandler bittfeil og tannstillingsfeil. Målet med behandlingen er å unngå feilbelastning i kjeveleddene. Dessuten gir rett tannstilling på sikt også mindre hull og tannkjøttsykdommer.

Refusjon hos HELFO (NAV)
Odontia ABA tannlegene tilfredsstiller HELFO (NAV) sine krav til godkjenning for at det skal kunne gis støtte til kroner og broarbeider ved tannerstatninger festet til implantater. Dette gjelder alle typer behandling, unntatt regulering og hjelp mot snorking.

Laser og optimalisert behandling

Kirurgi / implantat

Narkose / tannlegeskrekk

Estetikk og hvitere tenner

Hjelp mot snorking

Om oss