Et pent smil

Estetisk tannbehandling handler om justeringer av tennenes utseende. Med moderne teknikker kan man enkelt forbedre både tennenes farge og form. Vi skifter fyllinger, bleker og justerer fargen på tennene dine, setter på skallfasetter, kroner, broer med eventuelt støtte på implanter. Hovedsakelig gjøres dette i porselen. Det er også mulig å velge akryl eller gull.

Simulert smileteknikk
Se ditt eget smil før du bestiller behandlingen. Hos Odontia ABA tannlegene har vi ekstrautstyr som viser deg hvor fin du blir, før vi setter i gang produksjonen av den nye kronen / de nye skallfasettene, etc. Uten denne nye teknikken kan du ikke vite nøyaktig hvordan smilet ditt blir før etter at behandlingen er ferdig. Hos oss er sjansene små for at du blir skuffet fordi det ikke ble slik som du trodde.

Hvitere tenner
Det er mange faktorer som bidrar til å sette farge på tennene. Ønsker du et mer hvitt og skinnende smil, kan vi anbefale en trygg og kvalitetstestet behandling hos oss.Vi bruker kun metoder som er godt dokumentert, som er trygge og som vi vet gir gode resultater. Kliniske undersøkelser viser at hjemmebleking med spesialtilpasset skinne er den mest skånsomme behandlingen. Denne metoden viser seg også å ha bedre varighet.

Implantat = nye tenner
Hvis du mangler en eller flere tenner vil ofte implantat være løsningen. Implantat er en erstatning for en tannrot. På denne bygges en krone, eller bro / protese hvis du mangler flere tenner. Også innen dette fagfeltet har lang erfaring og gode metoder gitt oss mange fornøyde pasienter opp igjennom årenes løp.

3D Scanning
ABA tannlegene var den første klinikken i Norge som tilbød behagelig og optimalisert behandling ved hjelp av 3D skanning. Dette er en optisk avlesningsteknikk som digitaliserer et fysisk, tredimensjonalt bilde, tann for tann, med ekstremt god presisjon.

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter, manglende tenner og stygge fyllinger trenger ikke å være et problem. Ta kontakt, så forteller vi deg om alle mulighetene.

Laser og optimalisert behandling

Kirurgi / implantat

Narkose / tannlegeskrekk

Estetikk og hvitere tenner

Hjelp mot snorking

Om oss